Stejně kvalitní cenově dostupnější alternativa k Great Lakes želatině.
Dobře rozpustná želatina získávána z kůže z volně pasoucích se zvířat. Hovězí želatina je vysoce kvalitní bílkovina bohatá na esenciální a neesenciální aminokyseliny.
Želatinový prášek obsahuje 19 aminokyselin, včetně všech 8 esenciálních aminokyselin. Tělo nemůže produkovat samotné esenciální aminokyseliny, takže závisí na vnějším zásobování. Kromě toho obsahuje hovězí želatina vysoké koncentrace důležitých aminokyselin prolinu, glycinu a hydroxyprolinu: stavební bloky pro kolagen! Tím pozitivně přispívá kůži a chrupavkám.
Kolagen je vynikajícím zdrojem bílkovin je tudíž vhodný jako doplněk stravy. Hydrolyzovaný kolagen je velmi snadno absorbován v zažívacím traktu. Nehodí se pro kulinářské použití.
Detailní popis produktu
Stejně kvalitní cenově dostupnější alternativa k Great Lakes želatině.
Dobře rozpustná želatina získávána z kůže z volně pasoucích se zvířat. Hovězí želatina je vysoce kvalitní bílkovina bohatá na esenciální a neesenciální aminokyseliny.
Želatinový prášek obsahuje 19 aminokyselin, včetně všech 8 esenciálních aminokyselin. Tělo nemůže produkovat samotné esenciální aminokyseliny, takže závisí na vnějším zásobování. Kromě toho obsahuje hovězí želatina vysoké koncentrace důležitých aminokyselin prolinu, glycinu a hydroxyprolinu: stavební bloky pro kolagen! Tím pozitivně přispívá kůži a chrupavkám.
Želatina je vynikajícím zdrojem bílkovin je tudíž vhodná jako doplněk stravy. Není hydrolizovaná a hodí se tedy i na kulinárské použití.
SLOŽENÍ
Želatina z volně se pasoucího hovězího dobytka ze Švédska.
Výživové hodnoty v jedné porci 12g
|
% RHP*
|
|
Energetická hodnota
|
198 kJ / 47 kcal
|
2,3 %
|
Bílkoviny |
11,8 g
|
23,6 %
|
Sůl |
0,02 g
|
<1 %
|
Obsahuje zanedbatelné množství sacharidů, cukru a tuků.
* Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (2 000 kcal).
Informace ohledně aminokyselin.
Průměrný profil aminokyselin v jedné porci 12g
|
|
Alanin | 1,14 g |
Arginin | 1,01 g |
kyselina asparagová | 0,72 g |
Cystin | 0,01 g |
kyselina glutamová | 1,24 g |
Glycin | 3,02 g |
Histidin | 0,09 g |
Hydroxyprolin | 1,45 g |
Isoleucin | 0,19 g |
Leucin | 0,38 g |
Lysin | 0,47 g |
Methionin | 0,11 g |
Fenylalanin | 0,26 g |
Prolin | 1,66 g |
Serin | 0,43 g |
Threonin | 0,24 g |
Tyrosin | 0,11 g |
Valin | 0,29 g |
POUŽITÍ
Doporučené dávkování: 1 lžíce (12g) dvakrát denně před nebo během jídla.
Vmíchejte do vlažného nebo studeného nápoje a nechte stát několik minut. Při přípravě teplého nápoje vmíchejte do menšího množství vlažné tekutiny a až po rozpuštění přidejte horkou tekutinu. Prášek je velmi jemný a může být potřeba tekutinu rozmixovat, pokud se vytvoří hrudky.
Pro přípravu želatinových pochutin: 2 lžíce zželírují jeden litr tekutiny. Nebo postupujte podle receptu.
Skladování: Skladujte v suchu. Nedávejte do lednice.
Upozornění: Nepoužívejte, pokud je víčko poškozené nebo úplně chybí. Uchovávejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.