Živý, nefiltrovaný a stále zrající jablečný ocet s mateční kulturou.
Je vyroben přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných látek.
Detailní popis produktu
- Jablka na výrobu jablečného octa pocházejí z ekologicky čistého prostředí, nejsou nijak chemicky ošetřena. Sběr, třízení a zpracování jablek je prováděno ručně.
-
Kyselost octa: max. 2%.
SLOŽENÍ
jablka, voda
SKLADOVÁNÍ
uchovávejte v chladu a temnu
POUŽITÍ
- do salátů
- do polévek
- do omáček
- 1 lžíce jablečného octa ráno na lačno
- jako dezinfekce pleti zředěný vodou
Kromě jeho zdravotních benefitů podporuje hubnutí.
OBJEM
500 ml
UPOZORNĚNÍ
Usazeniny či kal nejsou na závadu, jsou přirozenou součástí nefiltrovaného produktu. Konvenční jablečný ocet zakalený nebývá. Zákal se chemicky odstraňuje spolu s prospěšnými látkami, které v octu poté chybí.
Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Při časté konzumaci nezapomeňte vypláchnout ústa čistou vodou. Může dojít k poškození zubní skloviny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář