Ovesné vločky v BIO kvalitě a přirozeně bezlepkové. Jsou zdrojem živin a kvalitní energie z přírody. Obsahují komplexní sacharidy a vlákninu.
Detailní popis produktu
- MSM pochází ze síry uvolněné z mikroskopických planktonů do mořské vody. V plynném stavu reaguje s ozónem a ultrafialovým zářením a vytváří tak dimethylsulfát (DMSO) a DMSO2 známé jako MSM. MSM se dostává na zem v dešťové vodě.
- Z organicky vázané síry vytváří cennou aminokyselinu methionin (nebo příbuzný cystein) a další anorganické sloučeniny síry. Podobnou reakci vytváří i rostliny, kde se methionin v malé míře vyskytuje.
- Lidský organismus si sám tyto aminokyseliny neumí vyrobit, proto je musí přijímat v potravě. Přirozeně se methionin vyskytuje kromě živočišných produktů hlavně v kapustě, květáku, brokolici, salátu, chaluhách, v cibuli a ve velké míře v česneku.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
na 100g
Energetická hodnota: 1566 kJ / 372 kcal
Tuky: 7,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 59,1 g
z toho cukry: 1,1 g
Vláknina: 10,2 g
Bílkoviny: 13,0 g
Sůl: 0,03 g
Sodík: 12 mg
SLOŽENÍ
100 % BIO bezlepkové ovesné vločky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář