BIO přepuštěné máslo ghí je čistý máselný tuk tradičně získaný z kvalitního českého másla od lokálních výrobců (Vysoké Mýto) od krav chovaných dle zásad ekologického zemědělství.
Obsahuje stopy mléčné bílkoviny a laktózy v minimálních hodnotách, takže může být vhodné i pro některé alergiky.
Detailní popis produktu
Vyrobeno z kvalitního českého másla z místních chovů (Vysoké Mýto)
- variabilní využití
- vysoký bod kouřivosti
- bez lepku
- bez laktózy
- Ghí neboli čistý máselný tuk vzniká oddělením máselné bílkoviny od živočišného tuku a tradičně se využívá v teplé i studené kuchyni po celém světě.
- Přepuštěné máslo má skvělou plnou chuť, vůni, snadno roztíratelnou konzistenci.
- Ghí je vhodné při tepelné úpravě pokrmů. Díky vysokému bodu přepálení (až 200 stupňů) nedochází ke vzniku škodlivých látek a smažení nebo pečení je zdravější a chutnější.
- Má delší trvanlivost a nemusí se skladovat v lednici.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
Energetická hodnota: 3740 kJ / 894 kcal
Tuky: 99,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 70 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 0 g
SLOŽENÍ
bezvodý máselný tuk v BIO kvalitě min. 99%
POUŽITÍ
Ghí je vhodné při tepelné úpravě pokrmů. Díky vysokému bodu přepálení (až 200 stupňů) nedochází ke vzniku škodlivých látek a smažení nebo pečení je zdravější a chutnější.
SKLADOVÁNÍ
skladujte v suchu do 25°C.
ZEMĚ PŮVODU
Česká Republika
UPOZORNĚNÍ
Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Uchovejte v chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.